Hverdagshelten!

På dette kurset skal vi finpusse ferdighetene våre som hundetrenene, samtidig som valpene våre skal komme enda et steg videre på veien mot å bli en hverdagshelt 💪


På dette kurset skal vi virkelig få kjørt hverdagsferdighene ved at vi skal ha trening i hverdagslydighet på flere steder som er nye og med nye forstyrrelser. Så skal vi også starte på triks og morsomme ting å trene sammen med hundene for å få et enda bedre samarbeid mellom hund og eier.

Kurset er 10 ganger, hvor planen er å ha 4 utflukter hvor vi får miljøtrening og jobber med hverdagsferdigheter på nye steder, og de 6 resterende gangene blir det hundesport på Småtroll hundesenter, hvor vi skal kose oss med å snuse på litt forskjellige hundesporter for å få et enda bedre samarbeid og det å bare ha det gøy sammen med hunden🐾 Hundesportene vi fokuserer på er lydighet, nosework og agility. 

Etter endt kurs kan dere få bli med i treningsgrupper her på Småtroll Hundesenter.


Det er også mulig å ha valpesosialisering inkludert i prisen for de som ønsker det, så lenge hunden er under 2 år, eller etter avtale.


Startdato: Onsdag 14 august kl 17.00


Pris på kurset er 3190,-

Det er 6 plasser på dette kurset.


En må ha gått kurs her på Småtroll Hundesenter fra før for å gå på dette kurset, siden det er en fortsettelse i  valpekurs og hverdagslydighetsserien.

Påmelding

 
 
 
 
 
Jeg vil ha valpesosialisering inkludert i prisen de 8 ukene vi går på kurs. Pris 490 kr
Nei, jeg betaler heller drop in de ukene vi vil være med.
 
 
Jeg godtar at det er økonomisk bindende påmelding