Kurs for valper

Her på Småtroll hundesenter kan du gå valpekurs som passer for de fleste, hvor fokuset ligger i å få en harmonisk og trygg valp i hverdagen. Her brukes kun belønningsbaserte treningsmetoder. Det er også KUN 5-6 valper per kursgruppe, for å sørge for at alle får den hjelpen og oppfølgingen de trenger. Vi har innendørslokaler som er oppvarma, en butikk med godt utvalg i godbiter, tygg, leker, mental aktivisering, og mer. Ute har vi en stor treningsplass pluss en inngjerda treningsbane, hvor vi har mulighet til å trene på innkalling og andre ting hvor vi trenger å slippe hunden løs, å føle oss helt trygge. 

Hverdagshelten

Hverdagshelten er en valpekurs serie på tre kurs, hvor målet er å få valpen på så god vei som mulig til å bli en hveragshelt💪 


Første kurset i serien er Valpekurs- Hverdagsferdigheter, dette er det vanlige valpekurset som alle starter med, her har vi fokus på å komme i gang med de viktigste hverdagsferdighetene og det å lære mest mulig om valpens behov og hvordan å løse utfordringer en har med valpene på en positiv måte.


Det andre kurset i serien er Valpen blir tenåring, her har vi fokus på hvordan vi håndterer tenåringen og hvordan vi på best mulig måte kommer oss gjennom og trener valpen i denne tiden.


Det tredje kurset heter Valpen blir hverdagshelt, her skal vi virkelig finpusse hverdagsferdighetene, her legger vi stort fokus på å få alle de gode ferdighetene til å fungere i mer krevende miljøer. 


Etter du er ferdig med et kurs vil du alltid får muligheten til å delta på neste kurs i serien, om du vil gå direkte videre på neste, eller ta en liten pause mellom kursene.

Valpekurs- Hverdagsferdigheter

Her finner du valpekurs på kveldstid og dagtid!

Valpen blir tenåring

Dette kurset er for alle som har tatt kurset Valpekurs- Hverdagsferdigheter her på Småtroll Hundesenter. Alle hunder under 2 år kan delta på kurset.

Valpen blir hverdagshelt