Hei! 😊Så hyggelig at du er inne og ser på siden til mitt hundesenter. Jeg heter Iselin Lande Sundby og eier Småtroll Hundesenter. Jeg kommer fra den herlige vestkysten i vårt nydelige land, mer spesifikt, Karmøy. Nå bor jeg på Trollerud Gård i Eidsvoll, med min samboer og to hunder.


Jeg har tatt utdanning som hundetrener på Innlandet hundesenter, har også gått fordypning innenfor aggresjon hos hund, og holder nå på med en utdanning innen muskel og massasjeterapi på hund.Som hundetrener håper jeg å kunne hjelpe andre til å få finne den gleden av å ha en hund som også er din beste venn 💜 Jeg er veldig opptatt av å ha et godt samarbeid og forståelse mellom hund å eier

Jeg baserer all trening av hund på belønning og forskningsbaserte metoder. 


Jeg har så lenge jeg kan huske elsket hunder, men vi fikk ikke hund i familien før jeg var 14 år. Da var det border collien Bailey som flyttet inn til oss.

Meg og Bella

Hun var den beste border collien en kunne drømme om❤  


I 2008 fikk jeg min første hund. En liten boston terrier som het Disney. Hun var også en fantastisk hund, men det er de vel alle 😍 Hun hadde en personlighet alle som traff henne huska. Vi deltok på mange kurs og agilitykonkurranser sammen.


Utenom så har jeg passa en del hunder i feriene mine, og storkoste meg med det. Har også trent og luftet hunder for andre tidligere.

Meg selv og Storm og Frost

Min utdanning

Jeg har tatt hundetrenerudanning med fokus på atferd og problemløsning ved Innlandet Hundesenter ( 2018-2020). Jeg lærte mye om atferd og hvordan å finne årsaken til problematferder og hvordan en kan løse de med bruk av positive og forskningsbaserte metoder. Under utdanningen hadde vi flere inspirerende forelesere fra inn og utland. 


I tillegg til denne utdanningen har jeg tatt et kurs som heter Barking Mad, som er et fordypningkurs innenfor aggresjon hos hund, med veterinær og atferdsterapeut Amber Batson.


Nå holder jeg på med en utdanning ved Galen Therapy Center i England i massasje og rehabilitering for hund.


Jeg  har også deltatt på Dog Symposium 2019, flere agilitykurs, Husbandry kurs, styrketrening for hund og lydighet. Har også vært med å ha en del agilitytreninger i forskjellige hundeklubber.


Har passa mange hunder, og trent en del hunder for andre, bl.a. raser som labrador, portugisisk vannhund, cavalier king charles spaniel, border collie, dachs.


Meg selv, Disney og Bailey