" Det beste ved mennesket er hunden"


Mine småtroll


Bianca (23.2.2018)


Bianca er en liten glatthåra Podengo Portuguese. Hun kom inn i livet vårt april 2018. Livet vårt endra seg fort når denne 4 kilos prinsessa flytta inn. Hun er den prinsessa som definitivt ville kjent erten om den lå under senga hennes. Jeg prøver å trene litt av hvert med hundene mine, men det er agility jeg og Bianca trener mest. Bianca har lært meg ganske mye om hvordan helse og atferd henger sammen, da hun har hatt problemer med analkjertlene, og jeg har sett hvordan atferden har endret seg etter vi fikk kontroll på den situasjonen. 

Penny ( 4.7.2019)


Penny er en liten glatthåra Podengo Portuguese, og er halvsøstera til Bianca, da de har samme pappa. Disse to er likevel så forskjellige. Penny er en litt forsiktig og sensitiv hund på noen områder. Samtidig som hun er bajasen hos oss. Hun er en hund som det er skikkelig trøkk i når hun vil, men så rolig og bedalig ellers. Penny er ikke så gammal enda, så vi har bare forkusert på at hun skal bli en trygg voksen hund, og utvikle gode belønninger, samt litt triks og hverdagslydighet. 

Disney (18.2.2008-4.6.2017Disney var min aller første hund som var min egen, en herlig liten Boston Terrier. Hun var en bestemt liten mammadalt, hun hadde også en personlighet uten sidestykke. Hun var en super hund å trene med, hun var med på absolutt alt, ohadde en av og på knapp jeg ikke har sett maken til. Jeg og Disney drev med agility sammen. Hun ble dessverre ikke mer enn 9 1/2 år pga problemer med pusten.