Teppesniffari og Berika miljø

Teppesniffari

 Dette er en morsom aktivitet hvor vi slipper en og en hund inn i et rom eller en løype hvor jeg legger ut brukte tepper. Alle teppene kommer fra forskjellige steder, noen av de har jeg også lagt hos forskjellige dyr, for å gjøre ting enda mer interessant. 


Teppesniffari er en perfekt aktivitet for alle hunder. Dette er veldig bra som mental aktivisering. Det er supert for litt usikre eller engstelige hunder, siden de her kan snuse uten noen andre forstyrrelser, det er ypperlig for valper, for å dyrke nyskjerrigheten deres og oppfordre dem til å være nyskjerrige på nye ting. Dette er også herlig for hunder uten noen spesielle utfordringer, siden det får bruke nesa si uten å bli forstyrra.


Her skal hundene få sin egentid, dette er på et trygt inngjerdet område, her inne skal vi ikke fortelle hundene hva de skal gjøre eller stoppe de fra noe. De får lov til å akkurat hva de vil med disse teppene.

Tider og priser

Dette er et tilbud jeg kommer til å sette opp med jevne mellomrom, så følg med her og på facebook, så legger jeg ut datoer og pris i arrangementet der. Har du noen spørsmål om aktiviteten eller når neste gang blir, er det bare å ta kontakt.

Neste Teppesniffari! 

12 og 13 august🤩

Pris 190 kr per hund

Berika Milkø


Berika miljø fungerer på samme måte som Teppesniffari, det er på et inngjerda område, hvor hunden slippes, og får gjøre akkurat som den vil. 


Forskjellen på disse to aktivitetene er at i Berika Miljø finnes det flere gjenstander som skal utfordre flere av sansene til hunden. Her kan en virkelig få jobbet med selvtilliten til usikre og engstelige hunder, valper, og voksne hunder. Også en super aktivitet å gjøre med unghunder, med andre ord, supert for alle.