Førstehjelpskurs med veterinær Mina Heggelund

Søndag 24 April 2022

Hva gjør du når uhellet er ute? Hva kan du gjøre selv, når bør du kontakte veterinær og hvem skal du ringe? Hva er normal puls på en hund og hvor finner du den? Veterinær Mina Røhr Heggelund skal ha et teoretisk og praktisk kurs i førstehjelp for hund her på Småtroll Hundesenter. Som hundeeier er det praktisk å ha litt kunnskap om akutt sykdom og skader hos hund. Derfor skal vi denne dagen ha teori om ulike akutte sykdommer og skader som oppkast, diare, drukning, hoggormbitt, brudd ect. etterfulgt av en praktisk gjennomføring av bandasjering av ulike skader. 


Inkludert i kursprisen får dere et kjempeflott  førstehjelpspakke til en verdi av hele 400 kr!


Dere får også servert kaffe, te og vafler 🤩


 En trenger ikke å ha med egen hund, men det er mulig å ha med egen hund å trene på hvis en ønsker det, så lenge hunden er komfortabel med situasjonen.


Kurset er fra 10.00- 14.00 24.april


Pris 900,- kr per person

Påmelding

Skriv hvilket kurs du melder deg på

 
 
 
 
Jeg godtar at det er økonomisk bindende påmelding
 
 

Litt om Mina: 


Jeg er oppvokst på Tangen i Stange kommune, Hedmark. Fra før jeg kunne gå har jeg tilbragt timesvis i fjøs og stall. Jeg er fra en liten gård med svineproduksjon og hest. Gjennom årene har det vært både storfe, sau, geit, marsvin, fisk, fugler, katter og hunder på gården.

Ungdomsårene ble tilbragt i stallen. Med allsidige hester konkurrerte jeg i dressur, sprang, feltritt, distanse og presisjonskjøring, samt NM og Nordisk for fjordhest.

Drømmen om å bli veterinær kom tidlig og mye jobb er lagt ned. Drømmen gikk i oppfyllelse desember 2017. Da ble jeg uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen med spesialisering innen produksjonsdyr. Jeg har skrevet fordypningsoppgave om blodsukker hos spedgris.

Ved siden av studiet har det vært viktig for meg å skaffe meg relevant erfaring. Derfor har jeg jobbet som veterinærassistent hos Anicura Dyresykehus avd.Oslo og Dyreklinikkene AS, hovedsaklig avd.Storo. Senere i studiet har jeg jobbet på midlertidlig lisens både på Hedemarken Dyreklinikk, Dyreklinikkene AS, Hemne Veterinærkontor og i kommunalvakta i Stange, Hamar og Løten. Jeg har også jobbet i Antidoping Norges hesteteam. Mange av de jeg har jobbet med er viktige rådgivere for meg i dag.

I dag er jeg bosatt på Eidsvoll med samboer, hest og katt. Tidligere har jeg jobbet som veterinær og forsker innen embryoteknologi (prøverørsbefruktning) på gris i Norsvin. Nå kjører jeg ambulerende praksis på stordyr og hest, samt hjemmebesøk for smådyr på heltid. I tillegg kjører jeg kommunalvakt i Stange, Løten og Hamar med base på Mjøsa Hesteklinikk.