Nosework 2

Dette kurset passer for alle som har gått nosework 1 kurs eller nybegynnerkurs, enten her eller et annet sted. Vi skal på dette kurset jobbe videre med søkeferdighetene og for de som blir klare for det gå over på duft alene.

På dette kurset trener vi en og en hund, og kurset passer derfor også for hunder som har utfordringer i møte med andre hunder. Når hunden din ikke trenes vil den fortrinnsvis ligge i bilen, ev. i bur på et egnet sted, slik at den ikke forstyrrer hunden som er i søk. Instruktøren vil også legge til rette for hunder som har andre utfordringer, som f.eks. utfordringer med mennesker eller miljø. Gi beskjed ved påmelding dersom din hund trenger at vi tar spesielle hensyn til den.


Dato for kurset 25-26 mai 2024

Kl 10-14

Pris på kurset er 2290,-


Det er jeg selv, Iselin Lande, som holder kurset. Godkjent noseworkinstruktør i nosework norge høsten 2023. Jeg trener selv nosework med begge mine hunder. Det jeg liker aller best med nosework er hvor stor nytte og gleden alle hunder får av å bruke nesen sin, og at noseworksporten er lagt til rette sånn at alle hunder kan gjøre det, uansett utfordringer eller alder. 

Påmelding

 
 
 
 
 
 
Jeg godtar at det er økonomisk bindende påmelding og har lest betingelsene