Sosialisering og miljøtreningskurs for valper

Å sosialisere valpene våre godt er noe av det viktigste vi kan gjøre for å få en hund som er både rolig og trygg rundt andre hunder når den blir voksen. Derfor er det viktig å få gjort det riktig helt fra start!

Praktisk info

- Kursstart er Torsdag 21 oktober kl 18.00

- Kurset er en gang i uka i 4 uker

- Aldersgrense på dette kurset er 6 mnd ved kursstart, har du en eldre valp, anbefaler jeg Sosialiseringskurset for unghund og voksen.

- Pris på kurset er 700 kr, melder du deg på valpekurs i tillegg vil du få 300 kr i avslag på Valpekurset, melder du det på valpekurs etter endt sosialiseringskurs, vil samme rabatt gjelde.

På dette kurset skal dere lære om hva som er god sosialisering, lære om hundens språk, sånn at dere lettere forstår hva som foregår når hunder er sammen, og hva de prøver å formidle. 

Dette skal vi gjøre med å observere valpene våre i forskjellige sosialiseringssituasjoner, så skal vi gå gjennom trygge måter å sosialisere valpene på, sånn at de kan få seg venner for livet!


Dere vil alle få tilgang til en video med en del teori. Så skal vi sammen ha 4 oppmøter, hvor vi legger opp til trygge og fine møter mellom valpene, dette vil inkludere blant annet slipp av valper som passer sammen og sosiale turer.             Påmelding

 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg godtar at det er økonomisk bindende påmelding og har lest betingelsene