Sosialisering og miljøtreningskurs for unghunder og voksne hunder

Å sosialisere hundene våre er viktig for å få en hund som er trygg og rolig rundt andre hunder, som også er flink å kommunisere med andre. For å oppnå dette, er det viktig å tilrettelegge så godt vi kan for gode opplevelser rundt andre hunder.

På dette kurset skal dere lære om hva som er god sosialisering, lære om hundens språk, sånn at dere lettere forstår hva som foregår når hunder er sammen, og hva de prøver å formidle. 

Dette skal vi gjøre med å observere hundene våre i forskjellige sosialiseringssituasjoner, så skal vi gå gjennom trygge måter å sosialisere hundene på.


Dere vil alle få tilgang til en video med en del teori. Så skal vi sammen ha 6 oppmøter, hvor vi legger opp til trygge og fine situasjoner hvor hundene lærer seg å bli kjent med hverandre, og kanskje også få seg noen venner for livet.Praktisk info

- Kursstart er Torsdag 6 januar kl 17.00

- Kurset er en gang 6 i uker

- Aldersgrense på dette kurset er 6 mnd og oppover, har du en yngre valp, anbefaler jeg å delta på valpesosialisering som også er på torsdager.

- Pris på kurset er 1900, melder du deg på valpekurs eller hverdagslydighet i tillegg vil du få 300 kr i avslag på Valpekurset, melder du det på valpekurs etter endt sosialiseringskurs, vil samme rabatt gjelde.

             Påmelding

 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg godtar at det er økonomisk bindende påmelding og har lest betingelsene